Pen & Papier (Alg. Boekhandel)

Pen & Papier (Alg. Boekhandel)
Kantoorboekhandel
Leusderweg 121
3818 AB Amersfoort

Tel: 033-4611412
Website:

Openingstijden

DagOpeningstijden
MaandagVan 10:00 tot 18:00 uur
DinsdagVan 09:00 tot 18:00 uur
WoensdagVan 09:00 tot 18:00 uur
DonderdagVan 09:00 tot 18:00 uur
VrijdagVan 09:00 tot 18:00 uur
ZaterdagVan 09:00 tot 17:00 uur
ZondagHele dag gesloten

Omschrijving

De best gesorteerde kantoorvakhandel van Amersfoort en omstreken met een breed assortiment aan kantoorartikelen, luxe schrijfwaren, lederwaren, papierwaren en meubilair.
Pen & Papier is de enige gerenommeerde kantoorvakhandel in Amersfoort met een uitgebreid leveringsprogramma.

Wij zijn een onderdeel van De Algemene Boekhandel gevestigd aan de Leusderweg 186 (tegenover Pen & Papier), een Libris boekhandel, waar u een enorm assortiment vindt aan boeken en klassieke CD's (www.algemeneboekhandel.nl). Hier kunt u ook terecht voor een uitverkocht, oud of langgezocht boek via onze antiquarische-boekenzoekdienst.

Onze webshop op onze site www.penenpapieramersfoort.nl bevat duizenden producten die u dagelijks nodig heeft. Voor al uw bureauartikelen, computer supplies, papier, kantoormachines, meubilair, koffie, thee en schoonmaakmiddelen kunt u op dezelfde plaats terecht. Bij ons!

U hoeft niet stad en land af te lopen om het allemaal te verzamelen, u hoeft geen uren op internet door te brengen op zoek naar de beste combinatie van kwaliteit en voordeel. Met deze webshop heeft u precies in handen wat u nodig hebt. Wij hebben alles onder 1 dak verzameld en staan elke dag met plezier voor u klaar.

Vindt u toch niet wat u zoekt? Vraag ons er naar, want ons assortiment is voortdurend in beweging. Wij informeren u graag over de laatste product- en prijsontwikkelingen, over eventuele alternatieven en accessoires.Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)