Pen & Papier (Alg. Boekhandel)

Pen & Papier (Alg. Boekhandel)
Kantoorboekhandel
Leusderweg 121
3818 AB Amersfoort

Tel: 033-4611412
Website:

Openingstijden

DagOpeningstijden
MaandagVan 10:00 tot 18:00 uur
DinsdagVan 09:00 tot 18:00 uur
WoensdagVan 09:00 tot 18:00 uur
DonderdagVan 09:00 tot 18:00 uur
VrijdagVan 09:00 tot 18:00 uur
ZaterdagVan 09:00 tot 17:00 uur
ZondagHele dag gesloten

Omschrijving

De best gesorteerde kantoorvakhandel van Amersfoort en omstreken met een breed assortiment aan kantoorartikelen, luxe schrijfwaren, lederwaren, papierwaren en meubilair.
Pen & Papier is de enige gerenommeerde kantoorvakhandel in Amersfoort met een uitgebreid leveringsprogramma.

Wij zijn een onderdeel van De Algemene Boekhandel gevestigd aan de Leusderweg 186 (tegenover Pen & Papier), een Libris boekhandel, waar u een enorm assortiment vindt aan boeken en klassieke CD's (www.algemeneboekhandel.nl). Hier kunt u ook terecht voor een uitverkocht, oud of langgezocht boek via onze antiquarische-boekenzoekdienst.

Daarnaast hebben wij nog een filiaal gevestigd aan de Emiclaerhof 18 in Winkelcentrum Emiclaer, waar u ook terecht kunt voor boeken en kantoorartikelen.

Onze webshop op onze site www.penenpapieramersfoort.nl bevat duizenden producten die u dagelijks nodig heeft. Voor al uw bureauartikelen, computer supplies, papier, kantoormachines, meubilair, koffie, thee en schoonmaakmiddelen kunt u op dezelfde plaats terecht. Bij ons!

U hoeft niet stad en land af te lopen om het allemaal te verzamelen, u hoeft geen uren op internet door te brengen op zoek naar de beste combinatie van kwaliteit en voordeel. Met deze webshop heeft u precies in handen wat u nodig hebt. Wij hebben alles onder één dak verzameld en staan elke dag met plezier voor u klaar.

Vindt u toch niet wat u zoekt? Vraag ons er naar, want ons assortiment is voortdurend in beweging. Wij informeren u graag over de laatste product- en prijsontwikkelingen, over eventuele alternatieven en accessoires.Nieuws: Quantore

Een nieuw jasje!
01-04-2015 - Wij zijn aangesloten bij Quantore, een van de grootste spelers ter wereld op het gebied van kantoorartikelen.

Quantore verzorgt voor de zelfstandige kantoorvakhandel al bijna 95 jaar de inkoop en logistiek, zodat wij ons kunnen richten op onze klant, u!

Uw kantoorvakhandel biedt altijd:
- het breedste assortiment
- deskundig en persoonlijk advies
- lokale aanwezigheid.

In de zomer van dit jaar zal ons pand een nieuwe uitstraling krijgen met een duidelijke herkenbaarheid als lid van Quantore met een nieuw logo.

Hoe dit er precies uit komt te zien is nu nog niet helemaal duidelijk, maar wij houden u op de hoogte!

Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)Foto van Pen & Papier (Alg. Boekhandel)